Nachtzichtbril voor in het donkerIemand die in het verkeer vaak zit heeft een nachtzichtbril nodig.

U kent ze waarschijnlijk wel. Die brillen met gele glazen. Ze worden ook wel nachtzichtbril of nachtbril genoemd. Indien je veel met de auto moet rijden dan ken je zeker de problematiek die je in de avond hebt met tegenliggers. Vooral bij neerslag is het hinderlijk om steeds maar te moeten turen of je nog wel goed rijdt. Met een nachtzichtbril heb je dat probleemgeval al snel opgelost. Zelfs bij heel slecht weer. Ik zei het al, de nachtzichtbril heeft gele glazen waardoor schitteringen op de weg van lantaarnpalen en dergelijk worden geneutraliseerd. Dat houdt in dat je gezichtsveld krijg meer info een stuk beter word en daarom ook veiliger. Zelfs bij de anwb wordt de nachtbril aanbevolen. Het is dus raadzaam om een nachtbril in je auto te hebben. Bij www.nachtbril.com vind je verschillende types.

In de duisternis rijden zonder nachtzichtbril

U kent het wel, je rijdt met dichte mist op een donkere weg, er komen tegenliggers aan met verblindende lichenkoplampen. Je krijgt het benauwd en knijpt je ogen tezamen. Op de tast tracht binnen de lijnen blijven rijden, denk je. Ging maar net goed!

Zeer gevaarlijk wanneer je er over nadenkt en hoe regelmatig komen zulke stressvolle omstandigheden niet voor dat je herhaaldelijk wordt verblind door tegemoet komende autos met felle koplampen?
Je reactievermogen word dientengevolge danig op de proef gesteld met alle gevaar voor je eigen zekerheid in het dagelijkse verkeer. En je concentratievermogen wordt daardoor ook veel minder.

De nachtbril tijdens het rijden

De Nachtbril, ook wel nachtzichtbril genoemd of bril met gele glazen, is perfect voor als je met de automobiel in het donkerin de avond|savonds} op de weg zit en veel last kan hebben van {tegemoet komend verkeer met felle koplampen.

Maar ook bij slecht weer, zoals mist en sneeuw is de nachtzichtbril ideaal te gebruiken voor een helder en beter zicht.

Ook op vakantie bijvoorbeeld als je van watersport houd zijn onze brillen met gele lenzen prima te gebruiken!

Wat is een nachtzichtbril met gele lenzen?

Het is geen gewone bril of zonnebril De speciale gele lenzen neutraliseren schitteringen, verhogen contrast en verscherpen daarbij beter de zicht op de weg.

Deze speciale gele lenzen in de nachtbril bieden rust aan de ogen en zorgen voor beter zicht gedurende de problemen die je krijgt met koplampen van tegenliggers maar denk ook aan irritante verlichting op de weg of straat en lichtreclames. Wist u dat de nachtbril zelfs voor sportvissers een uitkomst is voor de schitteringen op het water?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *